fbpx

Як проходять зустрічі з VIP- Клієнтами?

Як проходять зустрічі з VIPКлієнтами?

  • Ви вписуєте свої дані у форму, зазначивши при цьому у формі, що ви обрали VIP-пакет (6 або 12) .  Це реальні 6-12  місяців роботи над собою, де я до вашого запиту складаю індивідуальну програму для вашої ситуації.
  • Після того, як прийде ваша заявка, ми зв’язуємось з Вами і домовляємось про зустріч. ОБОВ’ЯЗКОВО, потрібно пройти діагностичну консультацію. Після цієї зустрічі я реально оцінюю наскільки Ви готові до роботи і чи зможу Вам допомогти.
  • [ОПЛАТИТИ]   Здійснюєте оплату зручним для Вас способом. Оплативши,  підтверджуєте здійснену оплату дзвінком чи відправляєте чек на електр.адресу.
  • Тільки після здійснення оплати, домовляємось, за яким графіком будемо працювати (в зручний для Вас і для мене час). Можливий варіант, який я пропоную людям – це 1 раз на тиждень (НЕ БІЛЬШЕ, потрібен час для переосмислення).
  • Зустрічі проходять  онлайн (скайп / вайбер).

       Актуальні питання:

       Як проходять консультації і як готуватись до них?

        –  Ваше бажання і готовність до співпраці. Націленість на РЕЗУЛЬТАТ. Готовність до змін і позитивних результатів. 
       Бажано приходити на консультацію із запитом, ціллю, наприклад: хочу налагодити стосунки у сім’ї (чоловіком, дружиною, дітьми, батьками); мені зрадила дружина/чоловік, що мені робити; не можу наладити стосунки зі свекрухою, криза у моєму бізнесі, у житті, я у депресії,  не можу прийняти рішення чи хочу зрозуміти, що мені далі робити і т.д.

Ви визначаєте для себе ЦІЛЬ або декілька цілей і ми працюємо до результату. Це може бути 2, максимум 3 зустрічі на одну ціль. Тоді переходимо до іншої. У кожного процес проходить по-різному.  Головне, щоб Ви були націлені  на досягнення результату (з моєї сторони це буде супровід, мотивація  і підтримка на протязі всього часу, допоки Ви не досягнете своєї цілі).

           Чим відрізняється пакет “Стандарт” від “VIP”?

–  Тим, що, насамперед, я працюючи з Вами постійно. Підбираю матеріали для перегляду та опрацювання (відео, статті, свої майстер-класи, техніки),  які допомагають глибше пропрацювати та зрозуміти суть нашої роботи і процеси змін для людини. Окрім цього, надаю постійну підтримку (у формі “питання-відповідь),  якщо виникають запитання в процесі роботи, в онлайн (вайбер або скайп).

            Скільки часу  потрібно займатись і  якого результату досягають мої клієнти після проходження коучінгу у VIP- пакеті?

–  100% успіху, якщо Людина націлена на результат. Єдина відмінність – це час досягнення результату. Наприклад, у одного – результат настає відразу після 2-3 зустрічей, у іншого – 2-3 місяці, ще у іншого через 6-12 місяців. У кожного свій час і своя дорога. Головне не зупинятись і продовжувати працювати над собою.

Важливу роль відіграє і сама суть питання. Тобто, питання впевненості в собі, розуміння себе, знайти своє призначення проробляється миттєво – 1-2-4 сесії; стосунки, зокрема зради, розлучення –  приблизно 5-6 сесій, а іноді буває довготриваліше. Питання пошуку роботи – 2-3 сесії і т.д.

Але це не означає, що Ви повинні мені цілий рік, чи все життя платити, звісно – “НІ”, немає такої потреби. Моя місія, ПРИВЕСТИ ВАС до результату, Цілі, Мети, за декілька сесій, але ніяк не бавитись з Вами щодня.  Це, як у спорті – спочатку потрібно інтенсивніше попрацювати, щоб набути належних форм, а тоді підтримувати форму, час від часу, відвідуючи спортзал.

А я пізніше, як ваш особистий тренер, який просто веде, підтримує, відповідає на ваші запитання, при потребі проводить  терапію (якщо є кризові ситуації), коригую ваші дії і таким чином Ви досягаєте величезних УСПІХІВ у досягненні цілей.

Але результат все-таки залежить від ВАС і вашої готовності діяти?

 Після довготривалого коучінгу, мої Клієнти, насамперед (читайти відгуки) :

  1.  –  відчувають прилив Енергії, сили, сміливості, рішучості, цілеспрямованості;
  2.  –  з’являється просвітлення в голові (деякі з них говорять: “У мене наче пелена зійшла з очей”)  починають розуміти, як їм далі жити і що робити далі;
  3.  –  налагоджується здоров’я (є випадки оздоровлення різних хвороб);
  4.  –   готові діяти;
  5.  –  формують плани на майбутнє;
  6.  –   міняють професії, задумуються про власні справи, тобто починають розкривати свій потенціал;
  7.  –   досягають своїх цілей

УВАГА!!!

  1. Якщо людина проігнорувала консультацію, не попередивши мене завчасно, гроші і час пропадає, ВИБАЧАЙТЕ, однак мій час обмежений!!!
     
  • Кожна консультація буде закінчуватись формуванням конкретного покрокового плану дій на найближчий тиждень.
  • Помилка: Contact form не знайдена.

Прокрутити вгору