fbpx

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

ПРОСИМО ВАС УВАЖНО ПРОЧИТАТИ СПРАВЖНІЙ ДОКУМЕНТ. У ДАНОМУ ДОКУМЕНТІ НАДАНА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ, З ЯКОЮ ВАМ НЕОБХІДНО ОЗНАКОМИТИСЯ ПЕРШЕ, НІЖ ПРИСТУПАТИ ДО ВИКОРИСТАННЯ ДАНОГО САЙТУ ТА СУПУТНИХ УС>
проект “Life коучинг центр Ліани Бенько» ПРАВИТЬСЯ НАДАВАТИ ВСІМ СВОЇМ КОРИСТУВАЧАМ І ВІДВІДАТАМ ВЕБ-САЙТУ ПОСЛУГИ ВИСОКОГО КЛАСУ І ПРИДІЛЯЄ ОСОБЛИВУ УВАГУ ЗВ’ЯЗАННЯ.

  1. Спільніположення

1.1. Ця Політика Конфіденційності є офіційним документом ІП Бенько Ліани Степанівни (далі – Адміністрація сайту), та визначають порядок обробки та захисту інформації про фізичних та юридичних осіб (далі – Користувач), які використовують послуги інтернет-сайту, а також інших нішевих сайтів ІП Бенько Ліани Степанівни (далі – веб-сайт) та супутні послуги (далі – послуги).

1.2. Використання веб-сайту та його послуг, описаних у цьому документі, а також супутніх продуктів, регламентується цією політикою конфіденційності (далі – “політика конфіденційності”) та умовами використання послуг веб-сайту, які можна знайти на сторінці https:/ / www.lianabenko.com /pravila-polzovaniya-saitom

1.3. Метою цієї політики конфіденційності є забезпечення належного захисту інформації про користувачів, у тому числі їх персональних даних від несанкціонованого доступу та розголошення.

1.4. Відносини, пов’язані зі збиранням, зберіганням, розповсюдженням та захистом інформації про користувачів сайту, регулюються цими правилами, іншими офіційними документами адміністрації сайту та чинним законодавством України.

1.5. Редакція правил, що є публічним документом, доступна будь-якому користувачеві мережі інтернет при переході за посиланням http://www.lianabenko.com /politika-konfidencialnosti

1.6. Адміністрація сайту має право вносити зміни до цього документа. При внесенні змін до правил Адміністрація сайту повідомляє про це Користувачів шляхом розміщення нової редакції правил на сайті за постійною адресою http://www.lianabenko.com/politika-konfidencialnosti не пізніше ніж за 10 днів до набуття чинності відповідними змінами. Попередні редакції правил зберігаються у архіві документації адміністрації сайту. Усі персональні дані обробляються відповідно до чинної на момент їхнього збору політикою конфіденційності. У разі значних змін політики конфіденційності, адміністрація не може використовувати ваші персональні дані таким чином, що суперечитиме чинній на момент їх збору політиці конфіденційності, без дозволу користувача. У разі оновлення політики конфіденційності, неподання або несвоєчасне надання користувачем контактної інформації не звільняє користувача від обов’язку дотримання нової редакції політики конфіденційності.

1.7. Дана політика конфіденційності розроблена та використовується відповідно до правил користування сайтом, розміщених на сайті за адресою https:// www.lianabenko.com /pravila-polzovaniya-saitom . У разі наявності протиріч між цим документом та іншими офіційними документами Адміністрації сайту застосуванню підлягає політика конфіденційності.

1.8. ПРОДОВЖУЮЧИ ВИКОРИСТОВУВАТИ ВЕБ-САЙТ https://www.lianabenko.com/ АБО СУПУТНІ ПОСЛУГИ, ВИ ПОГОДЖУЄТЬСЯ З НАСТОЙНИКІВ

1.9. В ВИПАДКУ НЕУГОДИ КОРИСТУВАЧА З УМОВИ СПРАВЖНІЙ ПОЛІТИКИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ ТА ЙОГО СЕРВІСІВ ПОВИННО БУТИ НЕГАЙНО ПРИПРИЩЕНО.

1.10. При виникненні будь-яких питань, що стосуються політики конфіденційності Користувач може звернутися до Адміністрації сайту електронною поштою: liana.lifecouch@gmail.com

  1. Умовикористування сайтом

2.1. Надаючи послуги з використання сайту та його послуг Адміністрація сайту, діючи розумно та сумлінно, вважає, що користувач:

  • Має всі необхідні права, які дозволяють йому здійснювати реєстрацію та використовувати цей сайт;
  • Вказує достовірну інформацію про себе в обсягах, необхідних для користування послугами сайту;
  • Ознайомлений із цією політикою, висловлює свою згоду з ними та приймає на себе зазначені в них права та обов’язки.

2.2. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність інформації, що отримується (збирається) про користувачів, за винятком випадків, коли така перевірка необхідна з метою виконання адміністрацією сайту зобов’язань перед Користувачем.

2.3. При відвідуванні сайту, Адміністрація сайту має право відображати оголошення, розміщені сторонніми рекламними агенціями. Такі агенції можуть використовувати загальну інформацію про те, як користувачі використовують сайт або https://www.lianabenko.com/ або будь-який інший веб -Сайт, що дозволяє їм відображати оголошення, які можуть зацікавити безпосередньо користувача.

 

  1. Метаобробка інформація

3.1. Адміністрація сайту здійснює обробку інформації про користувачів, у тому числі їх персональних даних, з метою виконання зобов’язань Адміністрації сайту перед користувачами щодо використання сайту та його послуг.

 

  1. Складінформації про користувачів

4.1. Персональні дані користувачів

Відвідуючи веб-сайт https://www.lianabenko.com/. Користувач може вчиняти ряд дій на сайті, не вказуючи персональні дані. Однак у деяких випадках (наприклад, при замовленні послуг) наявність персонального облікового запису може бути необхідною.

4.1.1. Надані Користувачами та мінімально необхідні для реєстрації на сайті: ім’я, прізвище, номер мобільного телефону, та/або адресу електронної пошти;

4.1.2. У процесі створення облікового запису Адміністрація сайту має право попросити Користувача добровільно надати деякі відомості про себе, такі як фактична адреса (в тому числі поштовий індекс), та/або будь-яку іншу особисту інформацію. Участь у таких діях, і відповідно надання особистої інформації, ґрунтується виключно на рішенні Користувача та не є обов’язковою.

4.1.3. Адміністрація сайту має право запросити у Користувача копію документа, що посвідчує особу, або іншого документа, що містить ім’я, прізвище, фотографію користувача, а також іншу додаткову інформацію, яка, на розсуд адміністрації сайту, буде необхідною та достатньою для ідентифікації такого користувача , дозволить унеможливити зловживання та порушення прав третіх осіб, а також необхідна для виконання зобов’язань Адміністрації сайту перед Користувачем.

4.1.4. При оформленні замовлення послуг в рамках веб-сайту, Користувачеві може бути необхідно вказати номер кредитної картки або банківського рахунку, а також дані для виставлення рахунку. Така інформація збирається та обробляється платіжними інтернет-службами (наприклад, інтеркас, Рaypal®, ), за допомогою яких ми обробляємо платежі, наприклад, за виконання замовлення. Адміністрація сайту розуміє важливість безпеки та конфіденційність таких відомостей, тому використовує послуги лише перевірених платіжних служб для таких транзакцій.

4.1.5. Користувачеві може надсилатися періодичний інформаційний бюлетень та новини про продукти проекту “Life коучинг центр Ліани Бенько». Користувач зможе відмовитися від такого розсилки за допомогою переходу за посиланням, що знаходиться в листі. залишає за собою право надсилати Користувачеві повідомлення та повідомлення електронної пошти щодо будь-яких транзакцій, ініційованих Користувачем.

4.2. Інша інформація про Користувачам, оброблювана адміністрацією сайту
Адміністрація сайту обробляє також іншу інформацію про користувачів, яка включає:

4.2.1. Стандартні дані, що автоматично одержуються http-сервером при доступі до сайту та наступних діях користувача (ip-адреса хоста, вид операційної системи користувача, сторінки сайту, що відвідуваються користувачем). Інформація, що містить історію відвідування сайту користувачем, доступна Користувачеві в налаштуваннях свого браузера.

4.2.2. Інформація, що автоматично отримується при доступі до сайту з використанням закладок (cookies);

4.2.3. Коли ви використовуєте веб-сайт https://www.lianabenko.com/ або уповноважені проектом “Life коучинг центр Ліани Бенько» треті особи, можуть збирати деяку технічну та роутинг інформацію про ваш комп’ютер (також відому як “змінні середовища”) для забезпечення зручнішого використання вами даного веб-сайту та супутніх послуг (коли ви переглядаєте вебсайт, інтернет -браузер користувача (як наприклад, mozilla firefox або microsoft internet explorer) автоматично передає адміністрації сайту деяку інформацію щоразу, коли Користувач заходить на утримання одного з інтернет доменів проекту проект “Life коучинг центр Ліани Бенько». Наприклад, така інформація включає адреси інтернет сторінок, які відвідали, ip (internet protocol) адреси комп’ютера та/або версію браузера, який використовує Користувач.Уся ця інформація може бути зібрана та використана даним проектом для покращення пр повідомлень Адміністрації сайту. Без прямого повідомлення користувача, адміністрація сайту не може встановити взаємозв’язок такої інформації з будь-якими персональними даними користувача.

4.2.4. Інформація (нік), отримана в результаті дій Користувача на сайті (зокрема, участі в різних обговореннях, коментуванні відео та статей тощо. Дана інформація про користувача може бути доступна всім користувачам сайту).

 

  1. Обробкаінформації про користувачів

5.1. Обробка персональних даних здійснюється на основі принципів:
а) законності цілей та способів обробки персональних даних;
б) сумлінності;
в) відповідності цілей обробки персональних даних цілям, заздалегідь визначеним та заявленим при зборі персональних даних, а також повноваженням адміністрації сайту;
г) відповідності обсягу та характеру оброблюваних персональних даних, способів обробки персональних даних цілям обробки персональних даних;
д) неприпустимість об’єднання створених для несумісних між собою цілей баз даних, які містять персональні дані.

5.2.Умови і мети обробки персональних даних.</strong >
Адміністрація сайту здійснює обробку персональних даних Користувача з метою виконання договору між адміністрацією сайту та користувачем на надання послуг сайту (п. 1.2 правил користування сайтом). strong>а
Украі“Про захист персональних даних” окрема згода Користувача на обробку його персональних даних не потрібна. цього Закону, Адміністрація сайту має право здійснювати обробку персональних даних без повідомлення уповноваженого органу із захисту прав суб’єктів персональних даних.

5.3.Збір персональних даних

5.3.1. Збір персональних даних Користувача здійснюється на сайті під час реєстрації облікового запису. Надалі Користувач будь-якої миті може змінити свої персональні дані, увійшовши до облікового запису (якщо він реєструвався за її допомогою).

5.3.2. Користувач не зобов’язаний надавати Адміністрації свої персональні дані. Однак якщо він не вкаже частину запитаної інформації, то частково або повністю може втратити можливість користуватися послугами. Запитувана інформація може мати як обов’язковий, так і добровільний характер. Якщо користувач не надасть обов’язкової інформації, то не зможе вчиняти ряд дій, користуватися деякими послугами сайту.

5.3.3. Персональні дані, передбачені п. 4.1.1. Ці правила надаються користувачем і є мінімально необхідними при реєстрації.
Персональні дані, передбачені п. 4.1.2. Цих правил додатково надаються користувачем з власної ініціативи.

5.3.4. Зберігання та використання персональних даних
Користувачів зберігаються виключно на електронних носіях та обробляються з використанням автоматизованих систем, за винятком випадків, коли неавтоматизована обробка персональних даних необхідна у зв’язку з дотриманням вимог законодавства.

5.3.5. Адміністрація має право надсилати підтвердження на адресу електронної пошти користувача, а також за необхідності використовувати інші надані відомості, щоб зв’язуватися з користувачем під час обробки вибраних послуг. Якщо користувач не відмовиться від такої опції, написавши лист на електронну адресу liana.lifecouch@gmail.com, то адміністрація буде повідомляти користувача про нові продукти, їх останні версії, виправлення, спеціальні пропозиції, а також про інші продукти та послуги деяких третіх осіб.

5.3.6. Адміністрація має право збирати інформацію про те, як користувач використовує веб-сайт, наприклад, які види послуг віддає перевагу користувачеві і скільки користувачів відвідують сайт щодня. Такі відомості збираються разом про всіх користувачів без індивідуальної ідентифікації користувачів. Адміністрація має право використовувати такі сукупні не персональні дані для статистичного аналізу, а також у маркетингових та подібних рекламних цілях.

5.3.7. Кукі (Cookie)
Коли ви відвідуєте сайт, на ваш комп’ютер надсилаються один або кілька файлів cookie. Це невеликий файл, який містить набори символів і дозволяє ідентифікувати браузер.
Коли Ви реєструєтеся на сайті, на Ваш комп’ютер можуть надсилатися додаткові файли cookie, які дозволяють уникнути повторного введення імені користувача (і можливо пароля) при наступному візиті. Ви можете стерти їх після закінчення сеансу, якщо використовуєте загальнодоступний комп’ютер і не бажаєте відкривати свій псевдонім наступним користувачам комп’ютера (у такому разі вам також потрібно очистити кеш браузера).
Ми використовуємо файли cookie, щоб підвищити якість своїх послуг шляхом збереження налаштувань користувача та відстеження тенденцій у діях користувачів, наприклад, при виконанні пошуку. Більшість браузерів спочатку настроєні так, щоб приймати файли cookie, однак Ви можете повністю заборонити використання файлів cookie або налаштувати показ повідомлень про їх надсилання. Однак деякі функції сайту можуть працювати неправильно без файлів cookie.

 

5.4. Передача персональних даних

5.4.1. Персональні дані користувачів не передаються будь-яким третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених цією політикою.

5.4.2. За наявності згоди Користувача можлива передача персональних даних користувача третім особам-контрагентам Адміністрації сайту за умови прийняття такими контрагентами зобов’язань щодо забезпечення конфіденційності отриманої інформації.

5.4.3. Надання персональних даних користувачів на запит державних органів (органів місцевого самоврядування) здійснюється у порядку, передбаченому законодавством України.

 

5.5. Розголошення персональних даних.

Розголошення персональної інформації користувача можливе лише, коли є об’єктивні причини вважати, що розголошення такої інформації потрібне для:

1) виконання законодавчих, нормативних вимог чи державних запитів;

2) захисту наших гостей, відвідувачів, співробітників, інших осіб або об’єктів майна (включно із цим веб-сайтом) від неправомірної діяльності;

3) для розслідування порушень та забезпечення дотримання наших умов використання послуг.

5.6. Знищення персональних даних
Персональні дані Користувача знищуються за умови:
– самостійне видалення користувачем даних, увійшовши в обліковий запис;
– видалення адміністрацією сайту облікового запису користувача, встановлених правилами користування сайтом.

  1. Праваі обов’язки користувачів

6.1. Користувачі можуть:

6.1.1. Здійснювати вільний безкоштовний доступ до інформації на сайті за допомогою завантаження сторінок на сайті з використанням логіну та паролю. Якщо Користувач буде користуватися веб-сайтом без використання логіну та паролю, кількість можливостей користування послугами сайту значно знижується.

6.1.2. Видаляти інформацію про свій обліковий запис на сайті;

6.1.3. Вимагати від Адміністрації сайту уточнення своїх персональних даних, їх блокування або знищення у разі, якщо такі дані є неповними, застарілими, недостовірними, незаконно отриманими або не є необхідними для заявленої мети обробки.

6.1.4. На підставі запиту отримувати від Адміністрації сайту інформацію щодо обробки його персональних даних.

6.1.5. Коментувати статті та відео, викладені на веб-сайті, ставити питання, замовляти послуги Адміністрації

6.2. Адміністрація сайту не несе відповідальності за розголошення персональних даних користувача іншими користувачами сайту.

 

  1. Заходиза захисту інформації про користувачів</strong >

7.1. Адміністрація сайту вживає технічних та організаційно-правових заходів з метою забезпечення захисту персональних даних Користувача від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій.

7.2. Для авторизації доступу до сайту використовується логін (адреса електронної пошти або номер мобільного телефону) та пароль користувача. Відповідальність за збереження цієї інформації несе користувач. Користувач не має права передавати власний логін та пароль третім особам, а також зобов’язаний вживати заходів щодо забезпечення їхньої конфіденційності.

7.3. Для авторизації доступу до сайту Користувачем також можуть використовуватися соціальні мережі, такі як Facebook, інстаграм.

7.3. З метою забезпечення більш надійного захисту інформації про Користувачів Адміністрація сайту використовує систему прив’язки Облікового запису до електронної пошти Користувача. Для здійснення даної системи користувач повинен надати Адміністрації сайту свою електронну адресу. В рамках системи прив’язки сторінки до електронної пошти Користувач у разі втрати логіна або пароля може відновити доступ до сторінки за допомогою коду відновлення, що міститься в повідомленні, яке користувач отримує на вказану електронну адресу.

 

  1. Обмеженнядії правил

8.1. Дія цих правил не поширюється на дії та інтернет-ресурси третіх осіб.

8.2. Адміністрація сайту не несе відповідальності за дії третіх осіб, які отримали в результаті використання інтернету або послуг сайту доступ до інформації про користувача за наслідки використання інформації, яка в силу природи сайту доступна будь-якому користувачеві мережі інтернет.

 

  1. Зверненнякористувачів

9.1. Користувачі мають право надсилати Адміністрації сайту свої запити, у тому числі запити щодо використання їх персональних даних, передбачені законодавством України у формі електронного документа, підписаного кваліфікованим електронним підписом відповідно до законодавства України, за адресою електронної пошти: liana.lifecouch@gmail.com

9.2. Запит, що надсилається користувачем, повинен містити таку інформацію:

  • Номер основного документа, що засвідчує особу користувача або його представника;
  • Відомості про дату видачі зазначеного документа і орган, що його видав;
  • Довідка, що підтверджує участь користувача у відносинах з оператором (зокрема, порядковий номер id користувача або коротке (піддоменне) ім’я, що замінює порядковий номер id);
  • Підпис користувача або його представника.

9.3. Адміністрація сайту зобов’язується розглянути і направити відповідь на запит користувача протягом робочих 30 днів з моменту надходження звернення.

9.4. Кореспонденція, отримана Адміністрацією сайту від Користувачів (звернення в письмовій або електронній формі) може розголошуватися Адміністрацією сайту без вказівки персональних даних Користувача. Персональні дані та інша інформація про Користувача, який направив запит, не можуть бути без спеціальної згоди Користувача використані інакше як для відповіді на тему отриманого запиту або у випадках, прямо передбачених законодавством.

9.5. У разі злиття або придбання проект “Life коучинг центр Ліани Бенько», персональні дані Користувача або інша інформація може бути передана правонаступнику. У такому разі, інформація про Користувача буде зібрана, збережена та/або використана в відповідно до цієї політики конфіденційності.

 

Догори